Hvorfor Velge Oss?

Hvem er vi?

  Trykk her for mer

Vil du se blogg - vlogg?

  Trykk her for mer

Hvorfor velge oss?

Plassering

Jensen Maskindrift AS har etableret sitt hovedkontor i Murudalen, noe som gjør at vi opererer innenfor en betydelig radius i Gudbrandsdalen. Dette geografiske spennet bidrar til at våre kostnader for oppmøte i gjennomsnitt reduseres for våre kunder rundt om i Gudbrandsdalen. Vår strategiske plassering gjør det mulig for oss å effektivt betjene et større område, og dette kommer igjen våre kunder til gode ved å minske kostnadene knyttet til vår tilstedeværelse. Du kan være trygg på at vi tar hensyn til både praktiske og økonomiske hensyn for å tilby deg best mulig service.

Utstyr

Vi besitter den nødvendige utrustningen for å takle en omfattende rekke arbeidsoppgaver innen landbruket. I tillegg er vi tilgjengelige for oppdrag knyttet til brøyting av veier til boliger og hytter. Dette betyr at vi er rustet til å håndtere en bred spekter av landbruksrelaterte oppgaver, samt sikre at adkomsten til boliger og hytter er trygg og farbar selv under krevende værforhold. Uansett hvilken utfordring du måtte stå overfor, kan du være sikker på at vi har kapasiteten og ekspertisen til å levere pålitelige og effektive løsninger.

Nødstilfeller

Ved nødsituasjoner, som for eksempel når andre er forhindret fra å delta og det er prognoser for regn i umiddelbar fremtid, vil vi umiddelbart ta affære og ankomme så raskt som mulig. Vår målsetning er å sikre at du får den nødvendige assistansen når det haster, og vi tar hensyn til faktorer som kan påvirke situasjonen, som værutsikter. Du kan stole på at vi prioriterer å handle raskt og effektivt i slike tilfeller for å imøtekomme dine behov og sikre best mulig resultat.

Tilgjengelighet

Vi har sørget for at det alltid er en dedikert medarbeider tilgjengelig for å bistå deg. Uansett tidspunkt på dagen, står vi til din disposisjon. Dette betyr at du kan kontakte oss når det måtte passe deg best, og vi vil være klare til å svare på dine henvendelser og hjelpe deg med det du trenger. Din bekvemmelighet er vår prioritet, og vi ønsker å sikre at du får den støtten du trenger uten unødvendige begrensninger på tidspunkter for kontakt.

Rundball Presse (Variabel Kammer)

Vi er utstyrt med en allsidig kombipresse som har et justerbart kammer. Dette gir deg friheten til å velge ønsket størrelse på ballen i henhold til dine preferanser. Informasjon om prisen for hver ballstørrelse er tilgjengelig nedenfor. På denne måten kan du skreddersy høstingen din og prisvalget i samsvar med dine behov og ønsker.

God Kundebehandling

Vi legger stor vekt på å sikre at våre kunder opplever omsorg og oppmerksomhet fra oss. Hvis du skulle ha noen bekymringer eller negative tilbakemeldinger angående vårt arbeid, oppfordrer vi deg sterkt til å ta kontakt med oss. På den måten kan vi raskt adressere eventuelle problemer og arbeide mot å forbedre våres arbeid. Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi ønsker å forsikre oss om at du er helt fornøyd med tjenestene vi leverer.

Vurderer du å bruke oss?
Kontakt oss hvis du bor rundt Sel Kommune

Kontakt Oss

Om Nettsiden

Denne nettsiden er lagd av Andreas Aspelund Jensen for Jensen Maskindrift AS